Actiunea „Mormanul”

Cred ca am gasit un titlu bun pentru initiativa „Cine vine cu mine să cartăm pentru Let’s Do It România?”  organizata de Chinezu, impeuna cu Expeditia Verde si Let Do It Romania. Am decis sa merg pentru ca initiativa imbina participarea blogarilor cu elementele de vizualizare pe net, evident in scopul protectiei mediului.

Echipa, mica dar eficienta, sub coordonarea lui Chinezu,  ValentinaŞerban, Laurentiu,Cezar si cu mine, a atacat rapid  3 sectoare din zona Pantelimon- Cernica , pe lung si pe lat, pe pamant si aerian, sub toate aspectele posibile. Am invatat practic cum se carteaza si care ar fi problemele practice si ce ar putea decurge dupa etapa de cartare: planificare, mobilizare, resurse, campanie, etc.

Am avut placerea sa ii cunosc si offline pe Valentina, Serban, Laurentiu, blogari de perspectiva cu care sper sa mai colaborez offline si cu alte ocazii.

Au fost evaluate, la cald, perspectivele acestor sectoare, in pregatirea campaniei Let’s Do It, Romania, sigur, nu au fost sectoare cu mari probleme dar sunt de tinut in atentie. Am cartat ce era de cartat, am glumit, schimbat coordonate si ne mai vedem cu siguranta si pentru alte proiecte.

Un multumesc final pentru oportunitate si invitatie pentru Chinezu, astazi, sofer model, a condus eco (a stat cu ochii pe indicatoarele de pe bordul masinii mai rau ca Mircea Mester) si care ma astept ca, pe toamna, sa conduca si o expeditie sau o actiune de curatenie in cadrul aceleiasi  campanii.

 

Foto by Valentina Roman

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

6 Responses to Actiunea „Mormanul”

 1. Servus

  Ma bucur ca te-am cunosut si sper si sa ne mai vedem cu alte ocazii oflainistice 🙂

  Mersi

 2. Valentina says:

  Si eu ma bucur de intalnire offline si sper sa ne revedem in formatie completa, cel mai tarziu pe 24 septembrie pentru a curata ce am cartat 😛

 3. I’m totally in!

  @Valentina – Pot sa promovez si eu treaba asta pe blog (prin iulie)? Daca imi poti trimite si niste detalii pe mail, at fi susper.

  Multumesc

  • Valentina says:

   Sigur ca da, chiar te rog 😀 Uite, poti gasi mai multe informatii despre Let’s do it, Romania! pe site-ul lor: http://www.letsdoitromania.ro. Cred ca pentru inscrierea echipei noastre in aceasta formula, va trebui sa asteptam inceputul lunii septembrie. Ma incanta ca suntem entuziasmati de acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: