Alegeri europarlamentare

MR Ungureanu: Forta Civica nu e un proiect al europarlamentarelor, e un proiect pe termen mediu si lung. Ne pregatim pentru un proiect foarte important, alegerile prezidentiale din toamna. hotnews

Nu prea avem ce comenta, campanie foarte slabă, care vine după niște alegeri generale care au consolidat trendul pro-PSD, un trend de minim 10 ani post-criză.

Cu un sprijin masiv din partea populației pentru PSD nu văd de ce să se forțeze cineva ? Poate cu excepția PNL-Antonescu care a încercat să demonstreze că nu este creația PSDului. Din rezultatele liberalilor în alegeri va reieși contrariul.

Partidul liberal poate funcționa ca partid de guvernare doar ca anexă a PSDului. Ar fi mai benefică o fuziune PSD-PNL prin absorbția liberalilor, decât un partid liberal care să se apropie de procentele PDLului de pe vremea lui Petre Roman.

Victorie previzibilă pentru PSD și eșecuri previzibile pentru restul partidelor, dar care, toate, nu vor fi însă definitorii pentru alegerile prezidențiale. Vom avea un nou context, mai mulți jucători, cu mize mult mai mari și multe polițe de plătit înainte și după alegeri.

Din noianul de știri și declarații, intervenția la cald a șefului partidului-breloc Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu sună ca o flașnetă într-o zi călduroasă de duminică. Nu știi dacă sincopele melodiei se datorează colbului răsucit în stradă sau plictiselii flașnetarului.

Reclame

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

2 Responses to Alegeri europarlamentare

  1. traianvij says:

    Rideam aseara cind auzeam ca toti se dau cistigatori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: