Șova, faza pe licitații, Rus, faza pe excavator

Foarte haios este domnul Remus Lăpușan, ardelean exaperat de lentoarea lui Șova. Probabil, în sinea lui, orice ardelean autentic se întreabă ”de ce nu lucră Șova ?” De ce nu pune mâna să facă ceva ? Acum gata a plecat, a rezistat 18 luni ! chiar mult ! și urmează să ne delecteze cu comunicate de campanie.

Noi rămânem cu strategiile și planurile pe hârtie și ca proștii în drum, care drum e colbuit, nici măcar nu e autostradă.

Numirea lui Ioan Rus este mai mult un semn de lipsă de soluție politică. Adică să nu ma poți pune, tu PSD, un expert în transporturi, este semn că partidul suferă de efectul de generație. Din urmă vine o generație PSDistă formată din neveste/amante, fii de patroni și oameni împinși de case de avocatură. Baza de selecție din sindicate a dispărut, promovările pe ”ramuri” nu mai există, tehnocrații fug ca dracul de tămâie. Rămân doar activiștii județeni, rudele de baroni locali, artiștii și sportivii să aspire la demintăți în stat.

Cu Ioan Rus, Lăpușan speră să intrăm în ”faza pe excavator ” !

 

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat, marti, ca Ioan Rus este „o persoana validata politic si administrativ”.

„Ma bucur ca premierul Victor Ponta l-a desemnat pe Ioan Rus pentru a prelua portofoliul Transporturilor. Este un minister greu, dar sunt convins ca domnul Rus va face fata cu succes acestei functii. Domnia sa este vicepresedinte PSD pe Transilvania, este o persoana validata si politic si administrativ. Este parintele Autostrazii Transilvania, tot ce s-a facut in aceasta perioada va fi continuat la un alt ritm, mai alert. Se va trece de la faza de proiecte pe hartie la faza de excavator, atat la Autostrada Transilvania, cat si in cazul altor proiecte de infrastructura”, a spus Lapusan. sursa Hotnews

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: