Președinția pleacă de la Cotroceni

Stați ! nu vă impacientați, doar provizoriu, până când se reașează distribuția pe birouri, se văruiește și se aduce mobilă nouă.

Iohannis a declarat că biroul lui Băaescu era prea întunecat, așa că s-a instalat în altul, dar nu se știe, s-ar putea să se întunece și pacolo, poate pe tot etajul și chiar în toată clădire. Așa că mai bine să plece, provizoriu, evident.

Între timp, purtătorul de cuvânt, Tatiana Niculescu Bran se dezlănțuie pe Facebook, nu împotriva Guvernului,  nu împotriva corupților din PSD și PNL-PD,nu împotriva Parlamentului, nu împotriva dușmanilor externi. Nu stimate cititoare și stimați cititori, nu, dânsa a început cu mobilierul de la Cotroceni, cu perdelele, cu tapițeria stil comunist și evident că s-a luat de personalul administrativ, a se citi SPP.

Cam cu asta se ocupă noua echipă de la Cotroceni, inspectează, suspectează și epurează Administrația. Pentru că are pact de  coabitare cu Guvernul și majoritatea, echipa Iohannis nu are voie să se ia de Guvernul care le-a tăiat bugetul. Așa că nu vor vedea mobilă nouă, mașini noi, servicii de protocol luxoase, deplasări dese și lungi iar noua clientelă va mai aștepta până când să fie numită pe posturi călduțe în posturi administrative din Cotroceni.

Propun noii echipe de la Cotroceni să aibă în vedere și închiderea muzeului, a bisericii (lăcaș religios care nu este nici reformat și nici greco-catolic) și a dispozitivului de protecție a SPPului. Așa, președintele Iohannis va demonstra că luptă împotriva comunismului.

Reclame

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

8 Responses to Președinția pleacă de la Cotroceni

 1. abulafia89 says:

  poate ii vine doamnei bran vreo idee si demoleaza acest exemplu de prost gust cu radacini fanariote.
  are loc sa construiasca un elysee si o white house ?

 2. itmorar says:

  Iar absenţa unei cantine este chiar scandaloasă. Ca să nu mai vorbim de un chioşc ude invitaţii preşedintelui pot cumpăra o napolitană. Să transfere cantina lui Nicolai la Cotroceni!

 3. itmorar says:

  Mi-a venit o idee: ar fi bine pentru toată lumea ca, provizoriu, Preşedinţia să se mute la Primăria Sibiu. Acolo nu mai e atmosferă ceauşistă şi se simte bine şi Preşedintele, are ce birou să aleagă.. Poate e şi cantină!

 4. fish says:

  madam pdc (purtatoarea de cuvint) si-a luat-o pest ochi grupa mare 😀
  n-am stat sa citesc toate comentariile, da’ i-o fi sugerat careva ca are la dispozitie un stilou si o foaie de hirtie sa-si scrie si sa-si depuna demisia. asa stiu ca face careva caruia nu-i convine sa lucreze intr-un anumit mediu.

  • semanticus says:

   Niculescu posteaza cu lumina verde de la Iohannis, tatoneaza niste directii pentru anumite decizii legate de ce se va intmpla la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: