Un nou proiect – Primăria suspendată

Doar ce am aflat cu toții că primăria București a pierdut 132 de mil. Euro din fondurile europene și, în loc să cadă capete din Direcția generală dezvoltare și investiții, aleșii neamului din Consiliul General mai vor să voteze niște proiecte urbanistice pe fonduri europene de 200 de mil. de Euro.

În loc să se blocheze toate noile proiecte și să se ancheteze cine sunt responsabilii pentru pierdere, aleșii neamului din București în frunte cu primarul liberal interimar mai vor să ne dea un tun, adică să dăm de la bugetul național alți bani pentru că fondurile europene nu mai pot fi sifonate/furate așa ușor. Așa că de ochii lumii iar se vor angaja că vor absorbi bani europeni iar după 2 ani vom afla că iar pierdem banii.

Nimeni, nici psdiști, nici liberali, nici uneperiști nu au scos o vorbă 3 ani,  nu au ieșit să ceară evaluări, rapoarte, iar acum dau vina pe ”fosta administrație” adică Oprescu, în realitate, mafia este înfloritoare în Consiliul General așa că nu crede nimeni că toți au fost luați prin surprindere și doar Oprescu știa de întârzieri.

Nu știu de ce Guvernul tolerează acest joc murdar pe fonduri europene și nu trimite un control ? Ar fi o ocazie ca să vedem dacă USL trăiește.

 

Reclame

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: