Ghiţă, sezonul 1, full episodes

Până miercuri, după-amiază, când va avea loc întâlnirea de la Cotroceni vor mai rula următoarele episoade.

5. Ghiţă se întâlneste cu Coldea la vila familiei de la Poiana Braşov, unde Coldea îi spune că daca Ponta semnează contracul pentru fabrica de rondele de ceapă pane americane îl arestează de nu se vede.

6. Ghiţă se întâlneşte cu Kovesi la vila familiei de la Sâmbăta de sus, unde Kovesi îi cere să îl denunţe pe Ponta că dacă nu îi închide canalul tv.

7. Ghiţă se întâlneşte cu Coldea la vila familiei de la Snagov, unde Coldea îi spune că dacă Ponta semnează contractul pentru fabrica de fondante dulci-sărate elveţiene cu aroma de praline şi vanilie de Madagascar îl arestează de nu se vede.

8. Ghiţă se întâlneşte cu Kovesi la vila familiei din Odessa, unde Kovesi îi cere să îl denunţe pe Ponta că dacă nu îi închide canalul tv.

9. Ghiţă se întâlneşte cu Coldea la vila familiei de lângă Piaţa Bobocica, unde Coldea îi spune că dacă Ponta semnează contractul pentru fabrica de piese lego în limba maghiară îl arestează de nu se vede.

10. Ghiţă se întâlneşte cu Kovesi, la podgoria familiei Valea Călugărească, în vie, printre araci, unde Kovesi îi cere să îl denunţe că dacă nu îi închide şi canalul tv şi crama. Şi că dacă mai vrea să se vadă cu ea, pe viitor, Ghiţă ar face mai bine să o invite  într-o vilă a familei ca să poată să îl ameninţe corespunzător.

Despre Claudiu Degeratu
Expert in securitate nationala, internationala, NATO, UE, aparare si studii strategice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: